Counter Strike

Eddig bírta a csapat: hussaR otthagyja a HoP eSport ötösét!


Az egykori irányító és csapatkapitány besokallt.

Nyilvános előzmények nélkül, váratlanul írta ki tegnap este SzarvasMarha a facebook oldalára, hogy hussaR nélkül folytatják tovább. Elég érdekes az elválás, ugyanis a csapat elég jól teljesített az utóbbi időben, kivéve talán az ESEA Advanced playoffjából való kiesést.

A HoP eSport kiesett, az 1998 még esélyes az ESEA Advanced playoffban

Megkérdeztük mindkét felet, itt van SzarvasMarha válasza a történtekre:

“Fogalmam nincs mi lehet a problémája, csak arra tudok gondolni, hogy rank G-be többet lát. Be kell vallani, mi egy olyan csapat voltunk, akik együtt voltak, de nem gyakoroltak olyan túl sokat együtt. Ezen pont most akartunk változtatni, rengeteg időt beleölni együtt, de ezek szerint neki ez az ötlet nem tetszett. Elfogadtuk a döntését, oszlásról, illetve további cseréről szó sincs. Már meg is kerestünk egy játékost, akivel holnap elkezdünk gyakorolni. Meglátjuk mi lesz ?

Amikor az új ötödik nevére kérdeztem rá, csak annyit mondott:

“Egyelőre csak tryoutra hívtuk, névvel még nem szeretnék szolgálni ?” – nagyon titokzatos.

A problémákat hussaR is leírta, bár innen kívülről a dolgok valószínűleg a csapaton belüli kommunikáción csúsztak el.

“Igazából volt pár meccs és elég sok momentum ami teljesen kiégetős volt, legyen ez felkészülés, demózás utáni countertaxolás, vagy map pickelés. Nem nagyon egyezett a véleményem erikkel. Aztán igazából így ezek hatására mivel én teljesen másban láttam a hibák forrását, mint mások, ezért én arra az elhatározásra jutottam, hogy nem szeretnék tovább így erikkel játszani és kilépek. Igazából ez már előtte is érlelődött bennem hiszem jobb teamek ellen, teljesen el voltunk veszve. Amikor voltak jó pillanatok pl. Vitrus.pro ellen, akkor kory szarvas godmode-ban volt, illetve sok kört köszönhettünk annak, hogy előtte leszedtem egy demót aztán ott elemeztük őket, hogy mikor mit hogy csinálnak. Maradni pedig nem akartam, nem is lett volna értelme, mert rossz szájízzel nincs értelme játszani. Sok sikert nekik!” – mondta hussaR.

Annyit később még hozzátett, hogy mostantól a rank G-re fog koncentrálni, illetve ICL-re is megy. Eltűnni nem fog, a későbbiekben lehet újra próbálkozik majd egy csapattal, ha látja értelmét.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva