Fifa

TOTW 29: érkezhet a 98-as Messi, 93-as Agüero és 87-es Azpilicueta is


A két argentin zseni egyaránt gólt szerzett a hétvégén, de rajtuk kívül is akad jó néhány sztár a TOTW 29 esélyesei között.

A hét legjobbjait kitalálni két okból is szinte lehetetlen egy-egy hivatalos TOTW bejelentés előtt. Egyrészt a FIFA mindig bedob valami váratlan nevet és kártyát a csapatba. Másrészt annyi a jó teljesítmény minden héten, hogy nehéz 11 embert kiválasztani közülük.

Próbálkozni persze lehet, lássuk kik kerülhetnek be a TOTW 29-be?

Messi duplával vette ki a részét a Barcelona vasárnapi győzelméből, a csapat végül 2:0-ra nyert. Az argentin tehát kis túlzással egyedül döntötte el a három pont sorsát, nem csodálkoznánk egy újabb kártyán.

Rajta kívül is találunk még jól csengő, és jól használható lapokat a jelöltek között, a támadók között különösen erős a felhozatal. Egy 88-as Benzema sok francia rajongónak lehet kellemes célpont, de a 89-es Iago Aspas és a 93-as Agüero is nagy fogás lehet. A védelemből a 87-es Azpilicueta tűnik különösen keménynek.

A cserepadon is nagy nevek foglalhatnak helyet a héten, Ibrahomovic és Rooney is ott figyelnek az esélyesek között. Reméljük minél több esélyes visszaköszön majd a szerdai, hivatalos TOTW névsorból is.

Ha bejönnek a jóslatok, az egyik legkeményebb eresztés lehet az TOTW 29 mezőnye.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva