Fortnite

Menti a menthetőt az Epic Games – Ingyenes Battle Pass-t ígérnek a v8.20 bukása miatt


Már megint egy mentőakció! Lehet jobb lenne előbb gondolkodni, így nem kéne folyamatosan kompenzálni.

A v8.20 talán a Fortnite legrosszabb frissítése volt. Valami oknál fogva úgy döntött a kiadó, hogy eltörli a Pop-Up Cup szabályrendszert a normál játékmódokból, s csak és kizárólag az Arena módban maradnak élesítve. A probléma csak az, hogy a killekért kapott plusz 50 HP/pajzs, valamint kisebb csomag nyersanyag és gyorsfarmolás rendszerét a játékosbázis 99%-a kedvelte, így semmi oka nem volt az Epic-nek mindezt meglépnie.

Epic Games

Természetesen fel is háborodtak a játékosok, a profik a frissítés megjelenése óta folyamatosan tüntetnek a különböző közösségi médiaplatformokon. A Twitter hemzseg a “töröljétek el a v8.20-as frissítést!” posztokkal, valamint a játékosszám is határozottan megcsappant az új ciklus megjelenése óta.

Ninja és barátai például úgy döntöttek, hogy amíg vissza nem állítja a rendet az Epic, addig nem nyúlnak a Fortnite-hoz, legutóbb is inkább UNO-t streameltek Timthetatmannel.

A Fortnite jelenleg annyira unalmas, a profik inkább UNO-t közvetítenek helyette

Valószínűleg ez volt az utolsó csepp a pohárban, az Epic nem akarta elveszíteni a legnagyobb streamerét, így úgy döntöttek, visszakoznak, ráadásul még kompenzációt is ígértek a közösségnek, hogy visszaédesgessék azokat a játékosokat is, akik közben hátat fordítottak a Fortnite-nak.

Epic Games

Mr.Popo a következőket írta az esetről:

Napok óta tárgyaltunk arról, hogy mégis mi lenne a legjobb a Fortnite-nak és a játékosoknak. Végül úgy döntöttünk, belátjuk a hibánkat, s a leginkább kritizált elemeit a v8.20-as frissítésnek eltöröljük és visszaállítjuk a régi rendet. Viszont nem éreztük mindezt elegendőnek, hiszen némiképp cserbenhagytuk a játékosainkat azzal, hogy bebizonyítottuk, nem mindig látjuk át azt, mire is van pontosan szüksége a közösségnek. Így úgy döntöttünk, a következő Battle Pass-t is ajándékba adjuk azoknak, akik az elkövetkező egy héten belül belépnek a játékba, ezzel támogatva a munkánkat.

Nem kell mást tenni tehát, csak április 7-ig legalább egyszer bejelentkezni a fiókunkon keresztül a játékba, az Epic pedig ezért egy tokennel fog minket megajándékozni, amit majd felhasználhatunk a kilencedik szezon Battle Pass csomagjának feloldásához.

A hivatalos bejegyzést erre a linkre kattintva érhetitek el!

Borító: Gamespot

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva