Counter Strike

BRÉKING: mindenki csak átverésnek hitte, de fer tényleg elhagyja a MIBR csapatát


Április elsején néha komoly hírek is befutnak, a MIBR legújabb forgatása például pontosan ilyen.

Fer első posztját a MIBR forgatásról mindenki csak poénnak vette. Európai idő szerint ugyanis már április elsején, hajnalban futott be:

“Nincs mit mondanom, ez az utolsó versenyem a srácokkal!”

Azt azonban érdemes figyelembe venni, hogy brazil idő szerint, ez bizony még március 31-én került ki, de igazából nem is ez a lényeg.

Hanem hogy a dolog véresen komoly, fer lelép a MIBR csapatából.

Egyelőre nem tudni, hogy egészségügyi állapota miatt döntött így, vagy szakmai esetleg magánéleti dolgok miatt. Mindenki csak találgat, de fer már többször megerősítette, nem viccnek szánta a kiírást.

“Ahogy már megmondtam, ez az utolsó versenyem a srácokkal. Hamarosan midnent elmagyarázok, addig is Isten áldjon mindannyiunkat.”

FalleN válasza szintén a helyzet komolyságát támasztja alá:

“Szép volt, amíg tartott testvér.”

Egyes MIBR rajongók szerint még mindig van rá egy halvány esély, hogy csak trollkodás és elkeseredés szól a srácokból. A StarSeries csoportkörében ugyanis nagyon elhasaltak a brazilok. Egyedül a kínai Panda ötösét tudták legyőzni, utána kikaptak a Renegades, az NRG és a North együtteseitől is.

Az tehát biztos, hogy a MIBR jelenleg nagyon mélyen van, és mostanra már az is 99%, hogy fer távozik, amivel csak további problémák következnek. A FalleN, fer, coldzera trió lassan 4 éve nyomja együtt, július 28-án lenne az évforduló, de lehet azt már fer nélkül ünneplik.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva