Fortnite

Ez már nagyon kínos: Harmadik alkalommal kellett elkaszálni a Honor Guard promóciót!


Ez már nagyon kellemetlen mindkét cégnek.

Január végén jelentette be a Honor telefongyártó cég és az Epic Games a közös “Honor Guard” néven futó promóciójukat.  A Honor View 20 tulajdonosok egy exkluzív, kék-fekete színvilágú outfittel gazdagodnak a telefon megvásárlása után.

Olvasónk küldte: unboxing videóból lopják ki a Honor View 20 kódot az ajándék skinhez

Február elején kezdték el kiosztani a skint, ám a weboldal olyan könnyen feltörhető volt, hogy pár órán belül le is kellett állítaniuk azt. A hónap végén tettek még egy próbát, de a fenti bejegyzésben említett módszerrel így is könnyedén túljárhattak az élelmes felhasználók a cégek eszén, ismét elkaszálták a promót.

Image

Egészen március 28-áig kellett várni a harmadik próbálkozásra. Most már (papíron) sokkal okosabb megoldást választott a Honor. A Huawei App Gallery-n keresztül kaptak kódot a jogos tulajdonosok. Nem kellett sokat várni, a leakerek hamar kijátszották a rendszer. A Memu Android emulátor segítségével könnyen elhitették az App Gallery-vel, hogy Honor View 20 telefonról használjuk és máris kidobta az értékes kódot.

Honor Guard Promotion Paused from FortNiteMobile

Természetesen azonnal lépett a cég is, egyből szünetelteti a kódok kiosztását és aktiválását. A jelenlegi (akár jogos, akár kevésbé jogos) tulajdonosok reménykedhetnek. Ezúttal a pause (szünet) kifejezést használta az Epic, míg az előző bejelentésekben az egyértelmű skinelvételre utaló ‘rollback’ szerepelt.

Vajon a negyedik nekifutás már gördülékeny lesz?!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva