Fortnite

Logikusnak tűnik: a közösség rájött, hogy mi értelme volt a Pop-Up Cup szabályok eltörlésének


Nem kiadói álláspont, de hihetőnek tűnik.

Múlt héten eltörölte az Epic Games a Pop-Up Cup szabályokat normál módokból, mely azóta is téma gyakorlatilag mindenhol. Nemrég arról írtunk, hogy kb Tfue az egyetlen, akinek tetszik az új szabály:

Kisebb szenzáció: Tfue azon kevesek egyike, aki szerint jó döntés volt a legutóbbi frissítés

No meg persze az Epic Games-nek, ugyanis semmit nem vontak vissza ebből a mai frissítésben:

Megérkezett az “Boom Bow” és vele együtt a v8.20-as Content Update

Mennek is Redditen az ehhez hasonló mémek a mai patch kapcsán:

u/Nevada4K

Volt viszont egy nagyon jó gondolat, mely a competitive részén készült a Fortnite Battle Royale Redditjének, linkeljük is a gondolatot:

nicholascag3superfan

A lényeg: azért törölte az Epic Games a szabályokat, mert nem szerették volna, hogy ha a jó játékosok normál módokban (solo, duo, squad) alázták volna a gyengébbeket “PubStomper” módra. Arénában (rankeden) továbbra is érvényben vannak a Pop-Up Cup szabályok, így aki úgy érzi, hogy szüksége van erre, annak szimplán azt a módot kell nyomnia – ezáltal a jó játékosokat rákényszerítik, hogy ott játszanak, vagy ha mégsem, akkor sem tudnak folyamatosan snowballozni a szerezett killekkel.

Azt viszont kiemeli a poszt szerzője, hogy a nyersanyag farmolás gyorsaságán lehetne javítani, de összességében a rosszabb játékosokat (vagy az újoncokat) segítette ez a változtatás, így nem érti, hogy miért panaszkodik konkrétan mindenki.

Ez nem kiadói álláspont, de logikusan hangzik, valószínű tényleg ez lehetett a háttérben – ez egyben azt is jelenti, hogy ne számítsunk arra, hogy visszavonják ezeket egyhamar.

borító: 1 ; 2

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva