Fortnite

Kisebb szenzáció: Tfue azon kevesek egyike, aki szerint jó döntés volt a legutóbbi frissítés


Megvédte a maga módján a kiadót a játékos.

Ma érkezik a Fortnite legújabb frissítése, de a múltkori olyan szinten rosszul sikerült gyakorlatilag mindenki szerint, hogy azóta is folyamatosan téma és kapja a savat az Epic Games – nemrég Ninja adta az ívet a kiadónak:

Hogy lehetne jobb az Apex? Csak várjuk meg, hogy kijöjjön egy szar frissítés a Fortnite-hoz

Ha hiszitek, ha nem, van egy ember, aki szinte mindig csak sír a Fortnite frissítések kapcsán, most mégis az Epic Games mellé állt: ő nem más, mint a FaZe Clan profija, Tfue. Mutatjuk!

Nagyjából 1.5 percen keresztül beszél a legutóbbi patch-ről (melyben a Pop-Up Cup szabályok eltörlése kavarta a legnagyobb port), a következő gondolatok hangzanak el:

“Minden egyes frissítést utálok, de őszintén gondolom, hogy ez az egyetlen, amit jól csináltak” – utalt a szabályok eltörlésére. “Konkrétan elmondtam mielőtt bekerült volna a játékba, hogy a public regular playlistekre (solo, duo, squad – szerk.)  nem szabadna bevezetni az élet visszatöltés és a nyersanyag szerzés szabályait killeknél. Ez a szar nem tartozik a publikus meccsekhez. Csakis azok panaszkodnak, akiket eltalálnak. Figyelj haver, mi lenne, ha megtanulnál játszani és nem találnának el, így nem kéne foglalkoznod ezzel?” – utalt a killek után járó élet visszatöltésére a játékos. Végezetül hozzátette, hogy sose szabadott volna ezeket berakni, mert a játékosok megszokták és most emiatt megy a panasz áradat: a jóhoz könnyű hozzászokni ugyebár.

Úgy tűnik tehát, hogy az ügyeletes panaszkodó ezúttal kiállt az Epic döntése mellett – persze azért a végén odaszúrt a kiadónak.

Délután patch, meglátjuk, hogy lesz-e ilyen téren (Pop-Up Cup szabályok visszarakása) változás!

 

 

 

borító: 1 ; 2 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva