League of Legends

Kliensen keresztül trollkodott a Riot Games – BoxBox, Tyler1 és imaqtpie is kapott a törődésből


Rendesen kimaxolta április elsejét a Riot Games.

Teljesen új arcát mutatta a Riot Games április elsején. Negyedik hó elseje az a nap, amikor a világon minden egy hatalmas nagy poénná változik, mindenki azon igyekszik, hogy megtréfálja ismerőseit. Szerencsére ezt a szokást átvették a nagyobb cégek is, mint például a Riot Games, így ezen a jeles napon igazán jópofa tréfákat láthattunk tőlük, ha figyelmesek voltunk.

Kiderült, hogy a kliensünkön keresztül valós időben képes velünk kommunikálni a Riot, közvéleménykutatás (survey) formájában. Eddig erről nem tudtunk, viszont imaqtpie közvetítéséből mindez nyilvánvalóvá vált, ugyanis a post game lobby-ban egy meglehetősen személyes üzenetet kapott a kiadótól:

QT-nak nem volt jó meccse, 0-7-0-s statot ért el Sona-val, a mérkőzést pedig egyértelműen elvesztette így. Mikor mérkőzés utáni váróba érkezett, megjelent egy survey, ami arról érdeklődött, mennyire ért azzal egyet, hogy a kiégett ADC streamereknek nem lenne szabad támogató karaktereket játszani élő adásban…? Egyértelműen lefagyott a streamer egy időre, aztán ráébredt, hogy csak szórakoznak vele a Riot irodából, ám meg kell hagyni, egy ilyen teljesítmény után abszolút érthető volt a kérdés a Riottól!

Nemcsak imaqtpie kapott törődést, Tyler1-t és BoxBox-ot is betalálta a kiadó, előbbitől a macskáiról kérdeztek, utóbbitól pedig véleményt kértek egy potenciális Riven rework okán (BoxBox az amerikai szerver egyik, ha nem a legjobb Riven játékosa).

Tylernek szépen lassan leesett, hogy csak tréfál vele a Riot, ezért elkezdte szépen lassan gépelni a választ erre az abszolút értelmetlen kérdésre. A szöveg lezárása maradjunk annyiban, hogy mindent elárult…

BoxBox viszont egyáltalán nem számított ilyen jellegű, kliensen keresztüli trollkodásra, ő meg is illetődött a “Riven rework” szóösszetétel láttán, azonnal neki is ugrott a böngészőjének, hogy utána nézzen, mit írt eddig minderről a Riot Games, mégis mikorra várható a módosítás.

Jópofa ötlet volt mindez a kiadótól, megtalálták azt a lehetőséget, amivel egyszerre több streamert is elérhetnek, valamint személyre szóló üzenettel csalhatnak mosolyt azok nézőinek, na meg maguknak a streamereknek az arcára.

Bravó Riot Games, ez most telitalálat volt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva