Overwatch

xQc nem érti a viccet: az asztalra csapott idegességében a Blizzard bolondok napi trollkodása miatt


Az lett volna csoda, ha nem húzza fel magát a játékos.

Tegnap volt bolondok napja, mely rengeteg játékot megmozgatott: hol maguk a fejlesztők trollkodtak, hol a játékosok, néhol közösen. Természetesen a Blizzard sem maradhatott ki ebből: aki tegnap játszott az észlelhette, hogy valami nincs rendben a chattel. Egészen konkrétan Reinhardt szerepjátékot űzött velünk akaratlanul is a Blizzard, ugyanis egyrészt mondatainkat automatikusan naggyal írta a játék, másrészt egy csomó felkiáltójellel színesítette – és akkor még ne felejtkezzünk meg a hős egyik legjobb mondatáról – PRECISION GERMAN ENGINEERING!!! -, mely csomószor bekerült chatbe, anélkül, hogy leírtuk volna.

dexerto

Poén, nem? Nos van, akinek nem tetszett: Félix “xQc” Lengyel húzta fel magát ezen.

Hogy miért? Nos nem igazán lehet komolyan venni a másikat, amikor ilyesfajta mondatokat olvasunk, illetve a sok plusz felkiáltójel és Rein szólás miatt a lényeget is nehéz kisilabizálni. A kanadai játékos próbálta megkérdezni, hogy ki Hanzo, de végül felhúzta magát az átmeneti rendszeren.

“Miért nem tudok normálisan írni? Oké, feladom” – majd rávágott asztalára. “Ez miért vicces? Nem vicces….egy baromság, semmi más” – zárta monológját a híres streamer.

Ma már nincs bent ez a funkció, így xQc is megnyugodhat: egy napig tartott az áprilisi tréfa.

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva