Counter Strike

Hát ezt mi is csúnyán benyaltuk! Fer megmagyarázta, hogyan vert át mindenkit


Klasszikus trollkodás a braziloktól, és a végén még pofátlanul meg is magyarázta.

Meg kell hagyni, trükkös srác ez a fer. Teljesen hihető sztorit épített fel távozásáról úgy, hogy ugyan átvert mindenkit, de mégsem hazudott. Az átverést sokan, többek között mi is bevettük, de lássuk a teljes sztorit!

Az egész fer StarSeries kiesés utáni bejegyzésével kezdődött, melyben úgy fogalmazott:

“Ez az utolsó versenyem a srácokkal.”

A kommentek között FalleN is elbúcsúzott tőle, ráadásul fer még egy lapáttal rátett a dologra. Mivel rengetegen hitetlenkedtek április elseje miatt még egyszer elmondta, ez nem átverés, tényleg ez lesz az utolsó versenye:

“Ahogy már megmondtam, ez az utolsó versenyem a srácokkal. Hamarosan mindent elmagyarázok, addig is Isten áldjon mindannyiunkat.”

A magyarázat meg is érkezett, de koránt sem az, amire számítottunk volna. Fer ugyanis marad a csapatnál, csupán azt magyarázta meg, hogyan vert át mindenkit!

“Nem is értem miért gondolják az emberek, hogy elhagyom a MIBR-t. Ez volt az utolsó versenyem a srácokkal… mielőtt elutazunk a következőre, a Blast PRO Miamira. Ott találkozunk!”

Erre mondják, hogy előre megfontolt szándékkal felépített, tökéletes átverés. 10/10 kivitelezés volt fer, szépen benyaltuk mi is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva