League of Legends

Újabb ingyen skin akció! – Visszatért a League of Legends x Twitch Prime


Megérkezett a harmadik Twitch Prime ajándékcsomag!

Megérezett a legújabb Twitch Prime ajándék, ami ezúttal tartja magát a korábbi loot értékéhez! Végre a League of Legends is részét képezi a Prime akcióknak, ez az ajánlat ugyanis időközönként ajándék tartalmakkal látja el a Twitch közösséget. A Fortnite: Battle Royale volt az első olyan játék, ami igazán meg tudta őrjíteni a közösségét a Prime feliratkozásokkal, az Epic Games ugyanis külön Skin szetteket kínált a felhasználóknak. Aztán a PUBG is beállt a sorba, majd az Apex Legends is már tagja a a Twitch Prime elitjének. Természetesen még egy halom játék kínál ajándék tartalmakat a Prime feliratkozásért, a felsorolt címek csak a legközkedveltebbek a sorból.

Valamint nem érdemes kifelejteni a League of Legends-et sem, ugyanis a Riot Games MOBA-ja is már a csoport tagja egy ideje, a legújabb Crown Capsule akció például már a harmadik Prime exkluzív csomag a kiadótól!

Így szerezheted meg az ajándék Lootot!

Riot Games

1) Hozz létre egy Twitch Prime-fiókot

2) Kösd össze a League of Legends- és a Twitch Prime-fiókodat

3) A jutalom beváltása

 

A Twitch Prime-ban az a legszebb, hogy ha nem volt még ilyen előfizetésünk, az első hónap teljesen ingyenes, viszont minden egyes ajándékot megkapunk a próbaidőszak során is. Így az ajándék tartalmakat gyakorlatilag ingyen kiüthetjük magunknak!

A Crown Capsule egyébként egy fantasztikus Prime ajándék, három permanens tartalmat lehet ugyanis megnyitni belőle! Aki a felhasználójához hozzácsapta a Crown Capsule-t, akkor annak megnyitása után garantáltan kap egy Championt Skint, Ward Skint és egy Summoner’s Icont.

Az ajánlat április 3-tól, május 14-ig érvényes.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva