Counter Strike

ChaBoyy teljesen megvadult: 600 000 forintos ládanyitó videó, de csak 3 kés


A legújabb terv egy 1000 ládás adás.

ChaBoyy szereti kihívások elé állítaná magát és nézőit. A főleg CS:GO-val foglalkozó YouTuber legújabb őrülete a masszív ládanyitó videók. Az első adásban 100-at nyitott, és megígérte, ha a videó eléri az 50 000 like-ot, jön egy még nagyobb vállalkozás.

A kívánt like szám hamar meglett, így jöhetett az 500 ládás nyitogatás.

Ha kicsit utána számolunk, egy Prisma láda jelenleg 2 dollár körül megy a Steamen. 500 darabból így lesz máris 1000 dollár, plusz ugye ott vannak a kulcsok is. 2,5 dollárba kerül minden egyes darab, vagyis újabb 1250 dollár. Összesen tehát 2250 dollárt, több, mint 600 000 forintot költött csak erre az egy videóra ChaBoyy.

A legszomorúbb az benne, hogy 500 ládából mindössze csak 3 kést nyitott. Ez a szám még akkor is brutálisan kevés, ha az egyik kés egy StatTrak Gáyri új Navaja volt.

Sajnálni persze nem kell ChaBoyy-t, a srác pontosan tudja mit csinál. Mivel a videót részben a CSGOempire szponzorálta, könnyen kijelenthetjük, bőven megéri egy ilyen videó. Ha csak a felét fizették a költségeknek, a skinek eladásából és a YouTube bevételekből máris jól jön ki ilyenkor a videós.

Éppen ezért már jön is a következő nagy dobás, ígérete szerint ha a mostani videó eléri a 100 000 like-ot, akkor jön az 1000 ládás videó.

A nyakunkat rá mernénk tenni, hogy összejön, a videó ugyanis csak 1 napja van kint, de már 63 000 like van rajta… Úgy tűnik még mindig jó üzlet van a csgo fogadó/gambing oldalakkal való együttműködésben, pedig a Valve már nyílt háborút folytat az ehhez hasonló site-okkal. De amíg jön a nézettség és a like, addig úgyis csinálni fogják.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva