League of Legends

Az új Galaxy Slayer Zed skin Faker előtt tiszteleg – A Riot a játék részévé tette DoA legendás felkiáltását!


Történelmi pillanatra utal Zed legújabb kinézetének egyik mondata.

Faker a League of Legends valaha volt legsikeresebb profi játékosa. Sokan a világ legjobbjának tartják, ám ez a játékosbázis méretéből adódóan egy meglehetősen szubjektív vélemény, viszont a karrierje során felhalmozott eredményeit nem lehet Fakertől elvenni. Nemcsak sikeres játékos, hanem igazi showman is, az ő nevéhez fűződik az esport történet egyik legnagyobb jelenete, amikor legyőzte Ryut egy Zed mirror matchupban az LCK-ben. Ez az 1v1 azóta benne van az összes “nagy esport pillanatok” összeállításban, s most a Riot Games úgy döntött, a játékban is tisztelegnek majd Faker nagysága előtt.

“Look at the Cleanse, look at the moves, Faker, WHAT WAS THAT?!”

Erik “DoA” Lonnquist felkiáltása azóta legendássá vált, olyannyira, hogy ez az a mondat, amit a Riot Games az új Zed skin voiceline-jába ültetett. Az új iteráció a következőképpen hangzik:

“Look at the skills, look at the moves, Zed, what was that?”

Jó látni, hogy a Riot szépen csöndben beépíti a játék világába a League of Legends nagyobb mérföldköveit, Faker Zed akciója egyértelműen az egyik legnagyobb pillanata volt a koreai League of Legends-nek.

Ez már csak azért is csodálatos húzás a kiadótól, mert azóta már bőven cserélődtek a játékosgenerációk, s sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mik történtek korábban a játék, valamint annak esportjának világában. Böngészve a fórumokat és a témába vágó Youtube videókat, több olyan kommentet is láttam, ami azt jelezte, sokan a Galaxy Slayer Zed interakció okán bukkantak rá Faker és Ryu 1v1-ére.

Már maga a Legendary skin lenyűgöző lett, ám így a régi motorosoknak még többet érhet a nosztalgia-faktor miatt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva