Fortnite

Divíziónkénti jutalommal dobnák meg az Arena módot – Így néznének ki a jutalom Back Blingek!


Igazán minőségi ötlettel állt elő @jaaaz_ a közösségi fórumon.

A Fortnite közössége az egyik legkreatívabb gaming közösség a világon. Ezt már nem egyszer bizonyították, hiszen nem egy olyan ötlet született, amiből később végleges tartalmat készített az Epic Games. Ilyenek voltak a fegyverbővítések, de több olyan skin is napvilágot látott már az Item Shopban, ami eredetileg egy játékos tollából (ceruzájából) származott.

A Battle Royale mód legújabb állandó játékmódja az Arena, ami lényegében egy kompetitív módot foglal magába. Az arénán belül minden meccs számít, a teljesítmányünk monitorozza a rendszer, s minél jobban teljesítünk, annál magasabb divíziókba kerülünk. Minél jobb minőségű a divízió, annál jobb játékosokkal találkozunk a játék során.

Maga a mód közel sem tökéletes, a legmagasabb szinteken például komoly perceket kell várni arra, hogy egyáltalán meccset találjon a rendszer. Bőven van mit csiszolni hát a módon, ilyen például a jutalomrendszer! Minden egyéb esport játékban, ahol létezik kompetitív mód, a kiadó valamivel kedveskedik a játékosoknak. A League of Legends például minden rankeden teljesítő játékosnak ingyenes tartalmakat kínál, töltőképernyő keretet, idézői ikont, valamint a jobbak ingyen skineket is kapnak a szezonok végén.

A divíziós jutalmak tervezete – @jaaaz_

A legújabb közösségi tervezet éppen egy ilyen jutalomrendszert álmodott meg a Fortnite Arena módjának, exkluzív Back Blingeket “arénásítottak”. Az alap ötlet az, hogy mindegyik Back Bling a legmagasabb Arena divíziót mutatná, reaktívan, vagyis folyamatosan reagálna az aktuális pozíciónkra a ranglétrán. Ezzel gyakorlatilag a normál mérkőzések közben is villoghatnánk, ami az ilyen jellegű jutalmak lényege.

Nem egy eget rengető bővítés, viszont biztosan többeket motiválnának az ilyen jellegű ajándékok. Pillanatok alatt megugrana az Arena játékosok száma!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva