Fortnite

Még a KFC is nekiment az Epic Games-nek – Sok múlik a v8.30-on!


Nagy a baj, ha már más nagyobb cégek is az Epic Games-en nevetnek.

Amióta nincs Siphon a játékban, a profik és a nagyobb streamerek vagy kerülik, vagy folyamatosan sárral dobálják a Fortnite-ot. A v8.20 óta, vagyis már közel két hete, totális káosz uralkodik a Fortnite közösségen.

Voltak olyanok, akik azzal igyekeztek védeni a kiadót, hogy emlékeztették a játékosokat, a Siphon nem volt mindig a játék része, mégis folyamatosan nőtt a játékosbázis, s akkor a legtöbben meg voltak elégedve a játékkal. Ez amellett, hogy egyébként teljesen igaz, más részről butaság is. Erre Timthetatman hívta fel a figyelmet egyik tweetjével:

 

“Amikor fiatal voltam, imádtam a kihajthatós telefonomat. Aztán megkaptam életem első okostelefonját, amit jobban kedveltem. Így most már nem mennék vissza a kihajthatós telefon időszakba, még akkor sem, ha anno egyébként kedveltem azt.”

Ez igaz a Siphonra is, a játékosok megízlelhették, hogy milyen az új rendszerben játszani, s egyértelműen nem akarnak visszaállni a régi, lassabb, döcögősebb rendszerbe. Sorra dőlnek ki a nagyobb nevek, legutóbb Ninja döntött úgy, hogy amíg az Epic Games nem csinál valamit a normál játékmódokkal, addig mérsékelten jegeli a Fortnite-ot és más játékokat streamel.

A tüntetők mellé állt legutóbb a KFC Gaming szekciója is, egy olyan vonulat, ami eddig leginkább csak meme-eket pakolt ki a közösségi felületeire. A KFC is kiállt a v8.20 ellenzői mellett, ráadásul még a legújabb “Ruin” teaserbe is belekötöttek!

 

 

Ami igazán röhejessé és kétértelművé teszi az Epic legutóbbi, titokzatos bejelentését, az a szóhasználat. Amire valószínűleg utal a kiadó “ruin” szócskával az a rom, vagy romlás, ami valószínűleg a Fortnite Battle Royale történetét fogja előrébb lendíteni. A “ruin” angol szónak viszont vannak más értelmezései is, amik közül egy például a tönkre tesz. Egyértelműen rászállt mindenki az Epic Games-re, hogy a tönkre tétel már rég megtörtént, nem kéne tovább reklámozniuk mindezt.

A közösségi kommunikációs csapat tehát nincs mostanában formában, reméljük a jövőheti, v8.30-as frissítés jó irányba fogja terelni a játékot!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva