PUBG

Újabb hazai PUBG versenysorozat veszi kezdetét! – Elstartolt a ROG Komjuniti Csellendzs


A magyar PUBG játékosok ismét összemérhetik tudásukat!

Az ASUS nem ismeretlen szereplő a hazai gamer közösségben, hiszen az elsők között szponzoráltak streamereket, ezúttal pedig egy versenysorozattal készültek, amiről korábban is hallhattunk pár infómorzsát. Most viszont az ASUS leleplezte az újonnan induló versenysorozatát, így mindenre fény derült.

A selejtezőket ezúttal a streamerek Erangelen fogják megrendezni, mindenki a saját közösségén belül. Az indulók több streamer selejtezőjén is részt vehetnek, ebben az esetben a legjobb eredményt fogják figyelembe venni. Itt teljesen szabad kezet kaptak a streamerek, szóval az információkért hozzájuk kell fordulni, érdemes a Facebook oldalaikat felkeresni majd a részletekkel kapcsolatban. Minden közösségen belül az első 10 helyezett jut tovább, viszont az első 15 helyezést elérő csapatoknak kell majd regisztrálnia a www.rogcsellendzs.hu oldalon, ugyanis az esetlegesen nem jelentkező csapatok helyére kerülhet be a fennmaradó 5 csapat.

A csapatok

Az esemény április 9-én veszi kezdetét és 27-éig fog tartani.

Ez idő alatt 3 online fordulón kell majd végigküzdeniük a csapatoknak. A második fordulóban a bejutott 80 csapat egy 3 körös selejtezőn mérkőzik meg Vikendin, Miramaron és Sanhokon. A három pályán elért helyezés mellett a killekért 16 pontot kapnak a játékosok.

Természetesen a díjazás sem marad el, az első három helyezettet jutalmazzák:

DÍJAZÁS

  •  Első helyezett csapat: ROG Strix Flare Billentyűzet
  •  Második helyezett csapat: ROG Strix Wireless headset
  •  Harmadik helyezett csapat: ROG Gladius II Wireless egér

A versenyen 14 éven aluliak nem vehetnek részt, a 18 éven aluliaknak pedig a második forduló előtt egy szülői beleegyezést kell kitölteniük.

A ROG Komjuniti Csellendzs weboldalát itt, a versenyszabályzatot pedig itt találjátok.

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

Ezt olvastad már?

Hardcore PUBG játékosoknak: Íme az összes fontosabb forgatópont Erangelen és Miramaron

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva