Fortnite

Tfue szerint nincs counterplay a szóló módban való bujkálás ellen: így változtatna rajta


Tfue egész jó meglátásai következnek.

A közel két héttel ezelőtti frissítés rendesen kiborította a közösséget, azonban nem vonta vissza a változtatásokat az Epic Games, úgyhogy ezt egyelőre el kell fogadni – pláne, hogy van a játéknak más problémája is.

Ez nem más, mint hogy szóló módokban a passzív játékot nem bünteti igazából semmi. A FaZe Clan profija, Tfue beszélt erről videójában.

Azt emeli ki a profi, hogy ha valaki bebújik egy általa épített dobozba, akkor onnan baromi nehéz kiűzni, ugyanis egyrészt nyersanyagból az esetek nagyrészében több áll rendelkezésre, mint lőszerből; másrészt gyorsan újra lehet építeni a lerombolt falakat, így nem sokat ér, ha lövik.

Ez duóban vagy squadban más: ha többen is megsorozzák a falat, akkor az leomlik, onnan pedig szabad préda a játékos. Emellett két oldalról is meg lehet közelíteni a bujkáló célpontot, ami mondanunk sem kell, hogy nagyjából ellehetetleníti az egy helyben maradást.

Arról nem is beszélve, hogy amik igazán counterplay-t nyújtanak (robbanó eszközök, vagy Stink Grenade), azok bontása/megtalálása totálisan szerencsés alapuló – viszont duóban vagy squadban értelemszerűen több az esély arra, hogy valakinél lesz ilyen, így jó kommunikációval tényleg ki lehet csalogatni rejtekhelyéről a passzív játékosokat.

fortniteintel

Tfue szerint vagy az építésen kéne lassítani, vagy a rendelkezésre álló nyersanyag mennyiségén – persze mindezt elég szóló módban.

Kíváncsian várjuk, hogy a rengeteg közösségi visszajelzésből mit gondol át az Epic Games és esetleg rak fel – pár nap és érkezik a legújabb frissítés, akkor okosabbak leszünk!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva