Fortnite

Sapkák, Battle Bus Skin és győzelmi pózok: újabb vásárolható tartalmakkal bővülhet a játék


Jöjjenek a részletek!

Az Epic Games folyamatosan próbálja frissen tartani a Fortnite-ot, mely nem csak magát a gameplay-t illeti, hanem a hozzá tartozó kiegészítőket: a skinekre gondolunk alapvetően.

Emlékezhetünk arra, hogy nem is olyan rég még nem voltak sem wrapek, sem külön vásárolható hátizsákok: egyre jobban szeretné bővíteni a vásárolható kozmetikumok számát a kiadó érthető anyagi okokból.

Nos további bővítésre lehet számítani: a forrásfájlokból kutatták ki az adatbányászok a következőket:

Sapkák, tauntok, victory pose, a Call of Duty-ból is ismert Calling Cards és külsőre átszabható Battle Bus jöhet!

Korábban (még a 3. (!) szezonban) láthattunk egy elég jól sikerült Victory Pose koncepciót, így nézett ki:

A Calling Cardok olyan kártyák, melyeket valószínű különböző kihívások teljesítésével lehet megszerezni. Ha a Call of Duty-ból indulunk ki, akkor ezek egyfajta avatárok, melyek a profilunk környékén jelennek meg. Példa egy jobbféle Calling Cardra a Black Ops 4-ből:

Hogy a tauntok (egymás gúnyolása) miben különböznek a sima emote-októl arra az a tippünk, hogy nem valami gesztikuláció által gúnyolják ellenfelünket, hanem egy mondattal szól be a kiszemeltnek karakterünk.

A sapkák egyértelműek: most is van jó pár skinen, vagy ezeket lehet majd átszínezni, vagy szimplán (ez az esélyesebb) ilyenek jönnek külön melyeket karakterünkre rakhatunk.

A Battle Bus skin pedig már ismerős lehet többek között a tavalyi szülinap alkalmából – ilyesmi személyre szabásra számíthatunk a jövőben.

fortniteintel

Arról egyelőre még nincs hír, hogy ezek mikor érkezhetnek.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva