Gaming

Április közepén nagy frissítés várható: megújul a ranked és új játékmódok is jönnek


Reddit posztban számolt be terveiről a kiadó.

Nagyjából egy hete pörgethetjük a legújabb Clash Royale frissítést, mely nem igazán kavarta fel a metát: 6 lap változott mindössze, azok sem mindegyike számottevően.

A Supercell azonban további infókat árult el: megszokhattuk, hogy Redditre posztolnak átlag 1-2 hetente arról, hogy mik a közelgő tervezik – ez most is így történt, úgyhogy lássuk mik a tervek!

A következő frissítés április közepén érkezik, nagyobb horderejű lesz: új előrelépési rendszert kap a ranked (1v1 ladder), illetve új játékmódok is érkeznek. Igen, többesszámban fogalmazott a Clash Royale csapata, azonban egyelőre még nem árult el további infókat erről.

Ezen felül aki elérte a 20 győzelmet a Clash Royale League-ben, az a jelvényt akkor kapja meg, amikor éles lesz ez a frissítés (mindenki egyszerre). Ettől a héttől kezdve 48 óránként új Challenge vár ránk (keddtől indul), ami persze egy jó lehetőség arra, hogy jutalmakra tegyünk szert a frissítés előtt.

Képtalálat a következőre: „drew supercell”
Drew Twitter

Drew még két kommentet fűzött hozzá az egészhez: egyrészt azt remélik, hogy minél kevesebben lesznek olyanok, akik egy időre pihentetik a rankedezést, mert kiégtek benne; másrészt a Clan War is megújul, azonban még nem ebben a frissítésben, egyelőre a ranglétrán volt a hangsúly.

Már nagyon várjuk!

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva