Counter Strike

B1ad3, egy dietetikus és egy pszichológus segítette sima győzelemhez a Na’Vi-t


Saját módszerükkel tervezik elkapni az Astralis-t, 100%-os külső és belső felkészülésre álltak át s1mple-ék.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Na’Vi különösebb izgalmak nélkül húzta be a Kínában zajló StarSeries legutóbbi szezonját. A rájátszásban az első meccsük volt a legszorosabb, itt az ENCE döntő mapon 16:11-et tudott hozni. Az elődöntőben a Renegades már 16:4-et kapott a decider mapon, a Bo5 döntőt pedig sima 3:0-ra nyerték a fnatic ellen.

A brutális forma azonban nem véletlen, s1mple a győzelem utáni interjúban elárulta, mit csinál másként a csapat mostanában.

“A Major után megvitattuk, mi legyen a következő lépés, és arra jutottunk, ennél sokkal több van bennünk. Nem készültünk túl sokat a Major előtt, így most csak az elődöntőig sikerült eljutni. Úgyhogy most megpróbálunk még inkább összetartani és még többet készülni. B1ad3 új rendszert hozott a csapathoz, de felvettünk egy dietetikust és egy pszichológust is a csapat mellé. Kíváncsiak vagyunk rá, hogy mire megyünk 100%-os felkészültséggel és munkával.”

B1ad3 április elsején csatlakozott a csapathoz, de a coach továbbra is kane.

“B1ad3 leginkább abban segít, hogy a gyakorlások eredményesebbek legyenek. Hogy kijavítsuk azokat a buta hibákat, amik meccs közben, és azon kívül akadályozzák a sikert. Több bootcampünk lesz, több helyszínen, az eddigieknél hatékonyabb időkihasználással.”

Ismerős recept, hiszen a dán világelső Astralis már évek óta ezen az úton jár. Az eredményeik pedig magukért beszélnek, ezt irigyelhette meg a Na’Vi is, amikor lemásolta a felkészülést és a hozzá szükséges szakembereket.

“Ez lehet a válasz az Astralis-ra. Mindent igyekszünk kijavítani és úgy elmenni a következő Majorra, hogy játékon kívül és belül egyaránt rendbe raktunk mindent. Aztán majd meglátjuk mi történik.”

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva