Fortnite

Ezt ismertétek? Gusztustalan mészárlást lehet végezni lufival és az új fegyverrel végjátékban


Új taktika kibontakozóban.

Lassan pontosan egy hete pörgethetjük a legutóbbi frissítéssel érkezett fegyvert, a Boom Bow-t, mely hamar beépült a metába: ugyan legendary tárgy révén nem találkozunk vele túl sűrűn, de ha igen, akkor könnyen lehet, hogy helyet szorítunk neki az inventory-ban.

Pláne akkor, ha akad nálunk egy csomag lufi is: legalábbis a soron következő klip után biztos vagyok benne, hogy jó páran elgondolkodnak majd azon, hogy talán mégse haszontalan az előbb említett tárgy, főleg ha sikerül kombinálni Boom Bow-val -lássuk miről van szó!

Was trolling because I was shambles but actually found the new meta from FortniteCompetitive

Ha nem indul el, kattintsatok a linkre!

Amint látható nem is túl alacsony szinten (300 pont felett!) áll hősünk, aki saját bevallása szerint csak trollkodott, mégis talált egy működőképes taktikát: végjátékban lufival a levegőben maradva távolról nyírhatjuk ki ellenfeleinket.

Hogy miért van ehhez szükség a nyílra? Nos azért, mert maxra kihúzva 100-at sebez a robbantás, amit ugye sokkal könnyebb betalálni, mintha mondjuk egy AR-t használva lőnénk ellenfelünket.

Persze mondhatjuk, hogy baromi egyszerű a counterplay: elég ellőni a lufikat, igen ám, de egyrészt 10-et hordhatunk magunknál, tehát van lehetőség elővenni egy újat, másrészt ember legyen a talpán, aki tud foglalkozni a felette méterekkel röpködő ellenfelével úgy, hogy ilyen kicsi a kör és persze körülötte még többe vannak, akik szintén killre szomjaznak.

Épp emiatt egy valid taktikaként tekinthetünk erre a fentire – az persze kérdés, hogy megéri-e emiatt két helyet lekötni (a fenti jelenetet többször is megnézve könnyen lehet, hogy igen), ennek eldöntését már rátok bízzuk!

borító: 1 ; 2

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva