Fortnite

Lávát köp és nagyon menő – Megérkezett a Demon Skull az Item Shopba!


Igazán erősre sikeredett a mai Item Shop ciklus.

Érdekes módon a hétvégén az Epic Games hivatalosan bejelentette a nyolcadik játékhéttől elérhető rejtett Battle Pass skint. Ruin (Discovery Challenges) az első olyan karakter, akiről a megjelenése előtt már beszélt a kiadó, ebből is látszik, hogy folyamatosan újabbnál újabb marketing stratégiákkal kísérletezik az Epic.

A Ruin skin bejelentése kapcsán felmerült a kérdés, vajon tényleg csak egy skin bejelentés volt mindez, vagy a színfalak mögött éppen készül egy nagyobb esemény is hozzá, esetleg egy olyan, amihez exkluzív küldetések és tartalmak is járnak. Többen úgy gondolták, hogy a v8.20-as frissítés forrásfájljai közt megbújó Demon Skull pickaxe Ruinhoz fog tartozni, ám ezt a mai nap Item Shop ciklusával meg is cáfolta a kiadó.

Demon Skull – 1200 V-Bucks – Epic Games

Megérkezett ugyanis a játék legújabb Harvesting Toolja a boltba, a Demon Skull!

A képen látható láva egyébként nem csupán illusztráció, a Pickaxe-ből folyamatosan csöpög a forró, olvadt kőzetanyag, ráadásul, ha csapunk vele, akkor még szerteszét is fröcskölhetjük a kőzetolvadékot. Minőségéből adódóan nem is a legolcsóbb kategóriába tartozik, akiknek megtetszett, 1200 V-Bucks-ot kell majd kicsengetniük érte.

A Bushido szett – Epic Games

A karakter skinek kedvelőit sem hagyta törődés nélkül az Epic Games, visszatért a Bushido Set az Item Shopba, ráadásul ezúttal már a megnyitható stílusok is egyből elérhetők lesznek a játékosok számára! Mind Hime, mind pedig Musha egy táskával és három játszható stílussal érkezik, ezért pedig darabonként 2000 V-Bucks-ot kell fizetni.

Pont az ilyen esetekre lenne fantasztikus egy Item Shop App, így biztosan nem maradnánk le a legújabb tartalmakról:

Fortnite Item Shop és Locker App – Az eddigi legjobb és legminőségibb közösségi ötlet

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva