Fortnite

Répa, Mini-Uzi? – 5 Fortnite leak ami még nem érkezett meg a játékba!


Vajon melyik érkezik meg legelőbb?

Pár napja már egyik bejegyzésünkben átnéztük néhány tárgy kategóriát, melyek megérkezhetnek a közeljövőben. Ezúttal öt olyan tárgyat, fegyvert vagy játékmódot nézünk meg a dexerto.com segítségével melyeket már napvilágra hoztak az adatbányászok, de nem érkeztek meg a játékba.

Sapkák, Battle Bus Skin és győzelmi pózok: újabb vásárolható tartalmakkal bővülhet a játék

Machine Pistol (Mini-Uzi)

A fegyvert már a v7.10-es patch óta megtalálhatjuk a fájlokban, kétség sem fér hozzá, hogy a Mini-Uziról mintázták. Azonban azóta sem érkezett meg a Fortnite Battle Royale játékmódjába, vajon meddig vár vele az Epic Games?

Legendary / Epic erősségű Infantry Rifle

Legyünk őszinték, a Season 7 végén bevezetett fegyver nagyon sokáig nem volt a játékosok kedvence. Mióta hit scan-re módosították és vaultolták a common változatát kicsit jobb a helyzet. A fájlokban már ott a Legendary és Epic változat, hamarosan meg is érkezhetnek.

Fortnite founder’s pickaxe

Ajándék csákány a Save The World tulajdonosoknak. Jól hangzik ugye? Bár sokáig megtalálhattuk ezt is a játék fájljai között, a v8.20-as frissítés után egyszerűen eltűnt onnan. Reméljük csak finomít rajta az Epic Games és nemsokára birtokba vehetjük.

Gun Game / Reverse Gun Game LTM

Frissítésről-frissítésre felbukkan és eltűnik a fenti játékmód. Legutóbb a fordított sorrendű, Reversed Gun Game néven találhattuk meg a fájlokban.

Ezt kapjuk a feltámasztás után: újabb infók a Respawn Vanről és egy hamarosan érkező LTM-ről is!

Répa

A v8.20-as frissítés három új consumable tárggyal gazdagította a Fortnite-ot, megérkezett a banán, a kókuszdió és a paprika. A fájlok szerint egy negyedik tárgyra is számíthatunk, ez pedig nem más, mint a répa! Talán húsvétra időzíti a megjelenését a cég? Hamarosan kiderül.

Ti melyik újdonságnak örülnétek a legjobban?
 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva