Fortnite

Újabb Excavation Site-ot ásott ki a közösség – Meglepő nyomokra bukkantak a harmadik ásatási területen


Nem várt fordulatot vett a Fortnite ásatásainak története...

A nyolcadik szezon sajátja, hogy a hatalmas vulkanikus aktivitások után, valami oknál fogva el kezdtek kisebb-nagyobb ásatási területek megjelenni a pályán. Először csak egy rutinmunkának tűnő kis ásást lehetett megfigyelni Paradise Palms-tól nem messze, aztán érkezett egy nagyobb munka Dusty-ba, a legújabb feltúrás pedig Loot Lake-től keletre található.

 

Az égvilágon senki sem tudja, hogy mit keresnek a munkások, ám az biztos, hogy minden egyes alkalommal egyre érdekesebb dolgokra bukkannak. Az első ásatás helyén egy hatalmas gejzír tört fel, míg a második, Dusty-ban található munkálatok végeredménye egy láva medence lett.

Épp ezért várta már nagyon a közösség a harmadik ásatási hely felbukkanását, ami érkezett is Loot Lake mellé menetrend szerint. Ez is éppen úgy érkezett, ahogy az eddigiek, a munkások kijelölték az érintett területet, beparkoltak a markológépekkel és az első réteg talajt lekaparták a hatalmas sziklákról. Ezeket a sziklákat pedig nekünk, játékosoknak kellett eltakarítani az útból, ha kíváncsiak voltunk arra, mi található alattuk. Azon felül, hogy a lelkes játékosokat a játék megjutalmazza pár ládával, a történet szálainak kibogozása a legfőbb motiváló erő.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The third excavation site has been fully cleared out. (#fortnite #fortnitenews)

#1 Fortnite Source | 85k (@fortnite_us) által megosztott bejegyzés,

A Loot Lake melletti ásatás egy teljesen új irányba lendíti a sztorit, ugyanis ha minden sziklát eltakarítunk az útból, egy érdekes földlépcsőt, valamint az alján egy hatalmas fém ajtót(?) találunk. Nem ez az első eset, hogy valami földalatti létesítmény, esetleg bunker színesíti a Fortnite történetét, viszont ez esetben ez volt az utolsó, amire számított volna a közösség a gejzír és a láva után.

A kitisztított terület és a titokzatos ajtó – Epic Games

Ezzel egyértelműen belezavart az Epic abba a teóriába, miszerint hamarosan földalatti járatokat ásnak a munkások a szigetbe, hogy egy újabb szinten harcolhassunk a győzelemért. Nagyon úgy fest, hogy valamit keresnek a sziget dolgozói, ám van egy sanda gyanúm, hogy a kilencedik szezon előtt nem fogják megtalálni…

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva