Hearthstone

A közösség megszavazta: előzetes Class erősorrend és legjobb Rise of Shadows Class lapok


Mutatjuk a részleteket.

Délután 17:00-kor lesz éles a Rise of Shadows, ami már csak pár óra, de addig is mélyüljünk el kicsit a kártyákban: nézzük meg, hogy a 9 class-nak melyik lett a legjobban sikerült kártyája az előzetes értékelése szerint. A Hearthstone Mathematics összegyűjtötte a Hearthpawn és a Hearthstonetopdecks közösségi szavazatainak statisztikáját, ezt vegyítette Kripp és Disguised Toast értékeléseivel, ebből jött ki a következő videó:

Nézzük a listát, mely sorrendben van olyan szempontból is, hogy ki kapta a legjobb lapokat – a legerősebbtől haladunk a leggyengébbig. !

Warlock

Gul’dan kapta átlagban a leggyengébb lapokat, ezek közül a legjobb a Plot Twist lett 83%-kal – így ez összességében átlagosan 57%-ra volt elég.

Hunter

Rexxar van a 2. legrosszabb helyzetben az előzetes értékelések alapján: 

A Nine lives 82%-kal lett a legerősebb lapja a Hunternek, amivel 58%-os átlagra tett szert, így épphogy megelőzi Gul’dant.

Warrior

A 7. helyet foglalja el Garrosh szintén 58%-kal, itt a legjobb az Omega Devastator lett 81%-ot bezsebelve – valóban baromi erős, ha teljesül a Battlecry, ha nem, akkor meg egy Mech taggel ellátott Chillwind Yeti.

Paladin

Utheré a 6. hely 63%-os átlagot összehozva: kiegyensúlyozottabb lapokat láthatunk, ahol az új Fiery War Axe nyert 83%-kal.

Priest

Anduiné az 5. hely, no meg 2 igencsak erős legendary – a legjobb lap azonban a Convincing Infiltrator lett 86%-ot elérve, így átlag 67%-ot kapott a Priest.

Mage

A 4. lett Jaina: ott Kalecgos emelkedik ki nem meglepő módon 86%-os átlag erősségével, míg a class ugyancsak 67%-ot ért el.

Druid

Malfurionra szép idők várnak: átlag 68%-os erősség elég volt a dobogó alsó fokára, de ennél is fontosabb, hogy a Heal Druid rengeteg szinergia lapot kapott – a győztes (77%) Keeper Stalladris pedig verzatilis legendary-nek tűnik így elsőre.

Shaman

Shudderwock szinergia a Battlecry effektek által és erős Murloc-ok? Thrall dörzsölheti a markát, 72%-os átlag erősséggel övé a 2. hely és egy igencsak fényes elkövetkezendő pár hónap, elég csak a szett egyik, ha nem a legjobb lapját, az Underbelly Anglert megnézni (91%).

Rogue

A közösség a legtöbbet Valeerától várja: szerintük az Underbelly Fence lett a legerősebb (amihez nyilván érdemes játszani Pilferrel), összesen átlag 76%-ra lőtték be a class-t.

Már csak pár óra és el is lehet kezdeni alátámasztani az előzetes várakozásokat – vagy épp megcáfolni őket. Már mi is nagyon várjuk!

borító: 1 2

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva