Fortnite

Ninja elárulta, melyik három landolási helyet érdemes elkerülni a játék elején


A Fortnite legnézettebb alakja nincs megelégedve a játék minden területével.

A Battle Royale játékokban már a landolás helye is kulcsfontosságú lehet. Ha egyértelműen az előkelő helyezésért játszunk és nem a harcjelenetek miatt, érdemes gondosan megtervezni már a landolást is. Ki kell szűrni az igazán rizikós helyszíneket, valamint fel kell térképeznünk a pályát, mégis milyen minőségi lootra számíthatunk bizonyos helyeken.

Ninja legutóbbi közvetítése során megosztotta tapasztalatait nézőivel, megnevezte azt a három helyszínt, ahova sosem ugrik azóta, hogy a játékból kikerült a siphon-rendszer.

“Pleasant, Retail és Tilted a játék három legrosszabb landolási pontja!”

Tilted és Retail Row egyértelműen azért egy meglehetősen kellemetlen start hely, mert sokan választják kiindulópontjuknak és a játék jelenlegi formájában egyáltalán nem kifizetődő a korai harcokba belekeveredni. Mivel már nem jár bónusz élet a killekért, így könnyedén elkaphatnak minket egy szorosabb párbaj után, ami egyből a körünk végét is jelenti. Pleasant Parkban ráadásul még a nyersanyag farm sem olyan egyszerű, a mérsékelt loot pedig a későbbi rotációt nehezíti, nem éri meg egyszerűen ilyen helyekre kerülni.

Retail Row-t külön kiemelte a híres streamer, véleménye szerint ha választania kéne egy legrosszabb landolási helyet, az jelenleg a pálya középső harmadában található város lenne. A loot minősége nagyon gyér, könnyen meglehet, hogy pajzs nélkül hagyjuk el a területet, ami a siphon nélkül bizony közel öngyilkosságnak minősül. Ha egyáltalán túléljük a játék eleji káoszt…

Borító: dexerto

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva