PUBG

A reggeli frissítés miatt többeknek nem indul a PUBG


A javítás már úton van.

Örömmel fogadtuk az új hotfixet, ami szokás szerint a hajnali órákban érkezett, ebben a frissítésben főként a hangokat módosították a játékok kérése szerint. A karbantartás végére viszont feltűnt egy elég súlyos probléma, ami egyszerűen nem engedte a játékosokat belépni a játékba, hiába indítják el a PUBG-t, az .exe egyszerűen nem indul el. A játékosok próbálkoztak már a játék újratelepítésével, a fájlok ellenőrzésével, de semmi nem oldotta meg a hibát. Nyugalom, a probléma már a fejlesztőkhöz is eljutott és dolgoznak a megoldáson. Ígéreteik szerint 12:30-ig megoldják a problémát, azaz mindössze 3 óra alatt, de lehetséges, hogy komolyabb problémával állnak szembe, így nem lepődnénk meg, ha tovább is eltartana a javítás.

Többek szerint a szerverekkel sincs minden rendben, egyesek network lagra és indokolatlanul magas pingre panaszkodtak, ezeket a hibákat egyelőre még vizsgálják.

[UPDATE 1]

A hiba javítása közben egy másik súlyos problémára is fény derült, ezért a játékosoknak még várnia kell egy ideig.

[UPDATE 2]

Sikerült megoldani a hibákat. A javítás elkészült, mindenki indítsa újra a Steamet, ha esetleg nem töltené le automatikusan a kliens magától.

Ezt olvastad már?

Több hanggal kapcsolatos hibajavítással érkezik az esti PUBG karbantartás!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva