Gaming

Jöhet a battle royale a valóságban? Egy milliomos megcsinálná!


Battle royale átültetve a valóságba!

Lehet szeretni vagy utálni, de a battle royale műfaj még mindig rendkívül népszerű a játékosok körében. Épp ezért tűnnek fel újabb és újabb remek címek, amelyek időről-időre elvarázsolják a játékosokat. Egy milliomos ezúttal viszont a következő szintre emelné a műfajt, hiszen olvashattunk már róla, láthattuk filmen, sőt játszhattunk is különféle battle royale alkotásokkal, ő viszont most a valóságban is megrendezné a koncepciót. Az ötletgazda szeretne névtelen maradni, de az ötletét a Hush Hush platformján hirdette meg, ahol 100 bátor jelentkezőt toboroznak akik megküzdhetnek majd egymásért a 100 ezer fontos, azaz ~ 37 millió forintos fődíjért cserében.

Az eseményt 3 naposra tervezték, minden nap 12 óra játékidővel. Nyugalom, nem éles, hanem csak Airsoft fegyverekkel zajlanának a harcok, így nem életre-halálra szól a kihívás. Ami pedig felteszi a habot a tortára, az a helyszín, ugyanis a milliomos úriember hajlandó megvásárolni egy egész szigetet erre a célra, ami nagyban növelné az hangulatát az eseményeknek.

Itt nem kell tartani majd a bugoktól, glitch-ektől és további anomáliáktól. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz ebből az egészből, de a hirdetés alapján meglehetősen elszántnak tűnik az ötletgazda. Egyelőre még az előkészületek zajlanak, aki esetleg jelentkezni szeretne játékmesternek, az itt teheti meg.

Ezt olvastad már?

Generation Zero: Törődjünk bele, egyedül maradtunk

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva