Apex Legends

Egyhamar még biztosan nem lesz kompetitív mód az Apex-ben – A Respawn Twitteren reagált


Drew McCoy ragadott klaviatúrát és válaszolt pár kérdésre Twitteren.

Az Apex Legends kezdi kinőni magát, ezt pedig egyre inkább érzik a játékosok is. Akik mesterévé váltak a játéknak, azok sorra hozzák a jobbnál jobb eredményeket, igyekeznek a Trackereket minél magasabbra pörgetni. Viszont azok, akik sosem számítottak kiemelkedő FPS játékosoknak, vagy csak újak a játékban, egyre nehezebben jutnak emiatt győztes helyzetekbe.

A sikerélmény tehát nem minden esetben igazolható, ezért többen gondolják azt, hogy egy esetleges kompetitív mód javíthatna a helyzeten. Azok, akik kihívásra és méltó ellenfelekre vágynak, nekiugorhatnának a kompetitív játékoknak, míg azok, akik a játék szeretete miatt játszanak, megmaradhatnának a sima, rangsor nélküli módban.

Drew McCoy, a Respawn Entertainment projektvezetője legutóbb úgy döntött, hogy Apex_Support néven válaszol egy-két közösségi kérdésre. Ezek között természetesen felbukkant a kompetitív mód lehetőségének kérdése is, amire a következő választ adta:

 

“Szeretnénk, ha a játékosaink olyan magas színvonalon űzzék egyszer a játékot, hogy szükség legyen egy kompetitív módra, ám jelenleg nincs tervben egy ilyen jellegű szcéna bejelentése.  De természetesen figyelni fogjuk a közösség óhajait sóhajait a jövőben is.”

Ez a probléma tehát egyhamar még biztosan nem oldódik meg, ahogyan Leaderboard rendszer sem fog érkezni a játékba, a Respawn munkatársa szerint bőven elegek a Trackerek ehhez a játékba, nincs szükség külön rendszerre ehhez.

 

McCoy minden üzenete végére odabiggyesztette, a “nyugi, figyelünk rátok” üzenetet, vagyis arra kéri a kiadó a közösséget, hogy a jövőben is folyamatosan ötleteljenek, kérjenek, ugyanis ezek alapján fogják tudni továbbfejleszteni a játékot.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva