Gaming

A Goblin Giant totál broken 2v2 Touchdownban, mégsem tesz ellene semmit a Supercell


Twitteren reagált a Supercell

Pár napja már beszámoltunk arról, hogy többek közt 2 naponta új challenge-ek érkeznek mostanság:

Április közepén nagy frissítés várható: megújul a ranked és új játékmódok is jönnek

Tartotta magát szavához a Supercell: először egy Mirror kihívást nyomhattunk végig, jelenleg pedig a 2v2 Touchdown elérhető.

Aki esetleg nem ismerné a módot: draftolni kell társunkkal lapokat, majd az nyer, akinek egy egysége beér a vonalon túlra. Alapvetően egy szórakoztató játékmódról van szó, azonban most egy orbitális bug rontja a színvonalat: A Goblin Giant a vonalon áthaladva fixen lerakja a két Spear Goblint, akik aztán ott is maradnak, így a következő menet kezdeténél egyből beadja a játék a győzelmet – erre gondolunk:

Játékélmény romboló, melyet rengetegen jelentettek a Supercellnek, jött is a válasz Twitteren:

Tisztában vannak vele, és elnézést kérnek a vereségekért. Ez eddig elég kevés, Redditen jött a lényeg:

Drew azt írta, hogy sajnos frissíteni kéne a klienset a bug javításához, így nem javítják ki, viszont azt ígérik, hogy a következő ilyen challenge-re már rendben lesz.

Nos azt értjük, hogy ez sok időbe telne (valószínű), addigra lemenne a challange, ezért nem is tudunk pálcát törni a fejlesztők felett, azonban amiatt igen, hogy nem veszik ki szimplán a játékmódból a Goblin Giantet. Baromi egyszerű lenne, nem is kéne hozzá frissíteni a klienst, mégsem teszik meg…érthetetlen döntés, fekete pont a Supercell neve mellett.

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva