League of Legends

Exkluzív szerződést kötött az SKT és a Riot Games Korea – Futurisztikus közvetítéseket terveznek már idén!


Néhány hónapon belül már VR szemüveggel nézhetik a kiváltságos nézők az LCK találkozóit.

Az SK Telecom (nem összekeverendő Fakerékkel!) hivatalos szponzori szerződést írt alá a Riot Games Koreával, aminek köszönhetően exkluzív közvetítési jogokat kaptak 2020-ig.

Ez azt jelenti, hogy az SKT a saját videó szolgáltatásán keresztül streamelheti majd az LCK meccseit, ráadásul a kapott anyaggal szabadon rendelkezhetnek. A Telecom pedig be is jelentette, AR és VR tartalmakkal tervezik már idén felturbózni a League of Legends közvetítések nézői élményét!

Már április 13-án kezdetét veszi az új éra, az LCK tavaszi döntőjét már követhetik a nézők “oksusu”-n, az SKT saját szolgáltatásán. Az innováció már itt elkezdődik, a hírek szerint azok a nézők, akik valamilyen érintőképernyős eszközön követik a mérkőzést, akár rá is közelíthetnek a történésekre anélkül, hogy romlana a közvetítés képminősége.

A jövőben ehhez az SKT hozzá kíván dobni egy “5GX Multi-View” nevű technológiát, ami lehetővé teszi majd a nézőknek, hogy egy időben akár 10 különböző videóforrást is nézzenek. Ezzel akár az összes játékos nézőpontját, valamint a hivatalos közvetítést is egyszerre követhetjük.

Sőt, a nyári idényben már AR és VR lehetőségeket is be terveznek vezetni!

Hogy ez gyakorlatban hogyan fog kinézni, azt pontosan még nem tudni, de az SKT azt állítja, az oksusu és egy VR szemüveg kombinációjával a legjobb nézői élményt lehet majd elérni valaha. Ezek mellett szó esett egy VR replay rendszerről, egy olyan AR szolgáltatásról, aminek köszönhetően akár profi játékosokkal is összecsaphatunk, valamint virtuális rajongótalálkozók is a menün vannak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva