League of Legends

Könnyít a Riot Games a Zed nerfen – Nem a jelenlegi PBE verzió érkezik majd a 9.8-ban


Sok kicsi sokra megy, szokták mondani. Ezúttal tényleg csak egy kicsit módosít a kiadó, ám ennek igazán örülhetnek a Zed játékosok.

Elsőre az igazán nagy Zed játékosoknak a jelenleg PBE-n éles W töltési idő nerf tűnhetett fel, ugyanis az a pár másodperc, amit az éles szerverekhez viszonyítva kapott a képesség rendesen felülírt pár late game kombót a karakternél.

Zed PBE-n játszható verziójának érintett adatai – Surrender@20

Pár napos tesztelés után végül úgy döntött a kiadó, hogy egyedül a Q képesség gyengítéseit tartja meg teljes mértékben, a W csak és kizárólag a korai szakaszban lesz gyengébb, a játék kései szakaszában megmarad a jelenleg is tapasztalható 14 másodperces töltési idő.

 

Mindezt a mostanában meglehetősen aktív Riot Repertoir közölte követőivel Twitteren. Ez a szóban forgó módosítás még a PBE-n sincs fent, ám ezek azok az adatok amikkel számolni kell a jövőben.

A 9.8-as frissítést egyébként rendesen megkomponálta a kiadó, egy igazi buff csomagnak ígérkezik a Patch. Kizárólag három karakter számíthat gyengítésre, Zed mellett Kayle és Morgana kapnak majd extra bánásmódot a kiadótól.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva