PUBG

Mi történik itt? – A korábban extrém drága skinek már alig érnek valamit


Lassan senkit sem érdekelnek a skinek?

Mai napig nosztalgikus érzés ragad magával, amikor valakit a jó öreg PLAYERUNKNOWN’S Trenchcoat skinben jelenik meg a játék elején. Ez részben annak köszönhető, hogy Brendan Greene tette kultikussá ezt a fekete kabátot, az ára ennek köszönhetően mindig borzasztó magas volt.

A legendás szett

Az utóbbi időben viszont egyre több játékoson láthatjuk ezeket a régi skineket, a különbség, hogy most már nem igazán nézik meg annyira az emberek ezeket a skineket. Nem csoda, hiszen míg korábban még 500-600 dollár környékén mozgott a kabát ára, de a PLAYERUNKNOWN’s Bandana egy időben 1000 dollár felett is járt, mostanra viszont már bőven a megfizethető kategóriába tartoznak, hiszen az áruk óriásit csökkent.

A PLAYERUNKNOWN’S Trenchcoat árgrafikonja

Az utóbbi időben megannyi új skin érkezett, az évek során pedig már megszámolni sem tudjuk, hogy hány új ruhadarab került be a játékba. Úgy tűnik, hogy a játékosok nem igazán hajlandóak már sokat költeni a ruházatra, pedig amíg tartott a hype, addig senki sem sajnálta a pénzt, ennek megfelelően a skinek árai is jócskán fent voltak.

A Gold Plate – AKM árgrafikonja

A Season Pass-oknak köszönhetően már szinte mindenki rendelkezik saját skinekkel, időközben pedig a játékosbázis is jócskán megcsappant. Aki szeretne tehát bevásárolni a kultikus skinekből, az most viszonylag olcsón megteheti. Azért olcsónak most sem neveznénk, hiszen egy játékbeli kendőért még mindig soknak tűnik a 26 dollár, de azért egészen más a helyzet, ha hozzávesszük, hogy korábban egyesek 1100 dollárt adtak ugyanezért…

Ezt olvastad már?

Már Nepálban is betiltották a PUBG-t

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva