Fortnite

Akár már jövőhéten érkezhet az új Reverse Gun Game LTM!


Új LTM-mel bővülhet a játék hamarosan.

Nemrégiben felröppent a hír, hogy a Call of Duty szériából jól ismert Gun Game játékmód a Fortnite-ba is megérkezik hamarosan. Erre egyre nagyobb az esély, olyannyira, hogy a legutóbbi frissítéssel már egy hivatalos menü szöveg és UI animáció is érkezett a játékmódhoz, amit ezúttal egy csavarral hoz el a játékosainak az Epic Games.

A Gun Game lényegében egy fejlődő játékmód, mindenki a játék legrosszabb fegyverével startol, ami minden killel egyre jobb fegyverré válik. Miután valaki elérte a legjobb fokozatot és még azzal is killt szerez, megnyerte a játékot.

A Fortnite ezt a feje tetejére fogja állítani, a Reverse Gun Game ugyanis pont fordítva fog működni, mindenki a legjobb fegyverrel indul, s a legrosszabb irányába fog fejlődni.

Epic Games

A fenti képen jól látszik, az új LTM elemei már megtalálhatók a forrásfájlok között, vagyis akár már a jövőhéten megérkezhet a v8.30 tartalom frissítésével. Hogy pontosan hogyan fog működni a mód, azt nem tudni, de valószínűleg lesz benne respawn, mint a Team Rumble-ben.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva