Gaming

Áprilisi frissítés: új kártya, új játékmódok és egy rakás jutalom vár ránk – Minden infó egy helyen!


Nézzük!

Korábban már írtunk arról, hogy a Supercellnek komoly tervei vannak áprilisra. Fel is került Youtube-ra az, hogy mi vár ránk, nézzük a lényeget!

Jobb jutalmak szinteződésnél

Ahogy megyünk feljebb a ranglétrán, folyamatos apróbb jutalmak várnak ránk, így kell elképzelni (viszont a szezon végi draft chestet elvették):

50 trófeaként kaphatunk ládákat, kártyákat, gemet, goldot. Aki már elérte például a 4000-et, az most egyszerre meg fogja kapni az összes jutalmat!

Chest boost

Ha elérünk egy új arénát, akkor kapunk egy 24 órás láda nyitás boostot, mely összeadódik, ha hirtelen többet sikerült lépnünk.

Lesznek 4000 fölött úgynevezett szintek, ami alá nem lehet esni – hogy pontosan hány trófeánál, azt nem részletezték.

Új játékmódok

Az egyik új játékmód az elixir rush: a hídnál látható elixírt fel lehet venni, ha átgyalogol rajta egy egységünk, illetve a középen lévő kettőt is megkaparinthatjuk, ha szétlőjük a burkot.

A másik pedig a Mega Deck, mely során 18 lapos paklit építhetünk.

A harmadik pedig a Dragon Hunt: itt a pálya közepén lévő sárkány tojást kell szétlőni és kiszabadítani belőle a sárkányt – aki ezt megteszi, egy random sárkányt kap.

Új lap

Új kártya is bekerül: Earthquake a neve, 3 elixír a költsége, rare a ritkasága és épületek ellen lesz a legjobb. Földi egységek ellen is használható persze, de például légiek ellen nem.

Ezeken kívül jön pár új skin lapokra (ha kimaxoltuk őket), illetve az exkluzív emote-ok (amik nem érhetőek el a shopban) kapnak egy legendary keretet.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor jön a frissítés pontosan.

borító: 1 ;

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva