Fortnite

Féláron a Save the World: ha szeretnél a zombik ellen küzdve V-buckot farmolni, csapj le rá!


Mutatjuk az akció részleteit.

Megszokhattuk már, hogy az Epic Games időről időre leárazza a játék PvE módját, a Save the Worldöt: ekkor 50%-os engedménnyel csaphatunk le különféle verziókra, vagy éppen fejleszthetjük a jelenleg meglévőt.

Elérkezett egy újabb periódus, amikor ezt meglépte a kiadó: mától kezdve egészen április 22-ig féláron lehet tiétek a mód – áll a hivatalos Twitteren az üzenet:

Ha már megvan az alap változat, akkor a Save the World módba belépve a store-ra kattintva van lehetőségetek fejleszteni ezt a verziót: deluxe, super deluxe és limited upgrade opciókra is – ez is természetesen féláron van, illetve levonja az alap StW árát is persze.

Tapasztalatból mondjuk, hogy ha csak a napi küldetéseket megcsináljátok (érdemes bevárni hármat, meg rerollolni, mert vannak átfedések és akkor egyszerre többet is tudtok teljesíteni), máris bőven visszahozza az árát. Napi egyet kapunk, melyért mindössze 50 V-Bucks jár, de ez hosszútávon összeadódik – pláne, hogy az elején rengeteg egyéb küldetéssel is szerezhettek pénzt (meg aztán később is nyilván).

Ha emellett még a játék maga is vonz, akkor ezt az ajánlatot neked találták ki!

borító

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva