R6

R6 tippek: két Maestro Evil Eye pozíció, mely megkeseríti a támadók életét


Újabb tipp következik.

Vasárnap van, a pihenés, illetve a játék napja, mely tökéletes alkalmat ad arra, hogy egy könnyedebb tippet osszunk meg veletek – elvégre néhányan valószínűleg úgyis épp R6-oztok a bónusz renown “event” miatt:

Ha nem volt hétvégi programod és kell renown, akkor most már van: 28 órás kompenzáció jön!

Ha épp ezt csináljátok, a választott operátorotok pedig Maestro, akkor engedjétek meg, hogy két tippet is megosszunk vele kapcsolatban. A kamerákkal rendelkező operátorok mindig egy fokkal nagyobb mélységet igényelnek, mint mások: kulcs, hogy minél nagyobb látóteret fedjen le az eszköz, minél gyakoribb betörési ponton legyen, no meg persze minél kevésbé vehesse észre az ellenfél.

Kitalálhattátok, hogy az Evil Eye lesz a téma: először is egy zseniális pozíciót mutatunk, melyet a legújabb pályán, az Outbacken használhattok:

Already found a neat evil eye spot! from Rainbow6

A helyszín a Mezzanine, ahol a cápára felugorva rakhatjuk le a falra a kamerát. Értelemszerűen ez akkor jó, ha a bombákat a szemben látható helyen kell védeni, mert lefedi az egész területet a az Evil Eye.

A másik Consulate-en látható: pisztolyunkkal megnyitjuk a klipben látható falat, így mindhárom nyílást (hatch) lefedhetjük (láthatjuk) a kamerát használva. Ez nyilván akkor a legjobb, ha az objektív az Archives, de a bejárati ajtót akkor is szokták használni a támadók, ha a bombák a garázsban helyezkednek el (ugye a szétszóródás lényeges elem támadáskor, hogy megosszuk a védők figyelmét). Nem vészesen időigényes dolog, úgyhogy érdemes ezt az apróságot is beépíteni a repertoárunkba.

by opening up this wall Maestro can cover all three hatches above archives with one evil eye from Rainbow6

Jó renown farmot kívánunk a maradék pár órára, ne feledjétek: 18:00-kor ér véget!

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva