Counter Strike

Ajándék WH egy új bugnak köszönhetően? – Felrobbant a CS:GO közösség


Érdekes hibajelenségen pörög a közösség.

2018 december 6-án egy pillanatra mindenki azt hitte, hogy egy rossz kései áprilisi tréfáról van szó, a Valve ugyanis ekkor tette ingyenessé a CS:GO-t. A csalók piros filccel be is karikázták a dátumot, azóta pedig a megszokottnál jóval több csalóval találkozhatunk a pub meccseken, bár a Valve mindent megtesz a VACnettel, de azért a rendszert nem mondanánk 100%-osnak. Ezúttal egy új hibát fedeztek fel, aminek köszönhetően kristálytisztán átláthatunk a füstökön, ezt egy játékos egy remek videóban prezentálta.

Gamebraking WH glitch from GlobalOffensive

Az érdekes hibajelenség okát jelenleg nem igazán lehet tudni, de egyesek videókártya hibára tippeltek, ami tényleg okozhat hasonló furcsaságokat. A hibát nem mindig produkálja a játék, de az utóbbi időben láthatatlan játékosokról is hallhattunk panaszokat, ez is megér egy misét, az biztos!

Invisible teammate from GlobalOffensive

Ebben az esetben a csapattársak modelljei tűntek el időről-időre, de a CSGO.exe mégsem dobta ki hibával a játékost, itt is valami hasonló hibajelenség üthette fel a fejét, mint ami az első videóban látható.

A Valve egyelőre keresi a hiba előfordulási körülményeit, remélhetőleg hamar megtalálják a hiba okát és javítják a következő patch-ben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva