Counter Strike

CS:GO a színfalak mögött: hálószoba titkok és rágó miatt gratuláló Liquid játékosok


Az egymás közötti chatben pont ugyanaz megy a profiknál is, mint bármelyik MM-en.

Egyes CS:GO versenyek sokkal feszesebb és szigorúbb lebonyolításban zajlanak a többinél, de a leglazább nagyverseny díját egyértelműen a Blast Pro nyerné. Nem annyira kötetlen, mint egy Summit, de a többi magas pénzdíjazású LAN versenynél sokkal oldottabb, ami a játékosokon is érződik.

Kezdve azzal, hogy a verseny előtt minden játékos megkapja a saját kártyáját, melyet mindig az adott eseményre aktualizálnak a szervezők. A médianapon szembesülnek velük, milyen játékerőt és hasznosságot tulajdonítanak nekik a szakértők, és mindig jól szórakoznak a kapott értékeken.

Tökéletes példa s1mple, akinek minden értéke a maximumhoz közeli, egyedül a hatékonyság csúszott jóval 90 alá. Mikor meglátta, röhögve mutatta a csapattársaknak a kapott számot, de aztán pontosan ez történt. Az egyéni statisztikák alapján s1mple bekerült az All Star csapatba, de a Na’Vi tényleg csak utolsó előtti lett a versenyen.

De nem csak a média nap, hanem a versenyek alatti hangulat is sokkal lazább, ami az ingame chatből is visszaköszön.

A döntő második mapján, 1:0-ás FaZe vezetésnél rain olyan első félidőt rakott Dust2-n, amivel szinte egymaga eldöntötte a pályát. 26:4-es KD-vel zárta CT oldalt, a félidei szünetben a Liquid játékosok egyből a siker receptje után érdeklődtek. Rain szerint egy rágó lehetett a kulcs, amit GuardiaN-tól kapott.

A korábban játszott Liquid vs. MIBR meccsen pedig a korábban coldzeráékkal együtt játszó Stewie került a célkeresztbe. A mostanra már Liquidbe igazolt Stewie egykori szobatársa, coldzera kürtölte világgá a furcsa szimatolós szokást.

Jó látni, hogy akad még olyan verseny, ahol a tét komolysága és a rengeteg pénz nem öli meg teljesen a jó hangulatot, és a játékosok el tudják magukat engedni a meccsek alatt is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva