Counter Strike

Ilyet se láttunk még, egyedül bérelte ki a tabella élmezőnyét az új mouz lineup


Megszületett a kiegyensúlyozott csapat tökéletes definíciója, a mousesports mutatta be az ESL Pro League csoportkörében.

A csapatok sikerei mellett a rajongók előszeretettel követik a kedvencek egyéni statisztikáit is. Figyelik, hogy melyik versenyen ki volt a legjobb, és hogy milyen csapatok férnek be az élmezőnybe. Általában minden csapatban akad legalább egy valaki, aki kimagaslik a mezőnyből és egyéni teljesítménnyel húzza az egész csapatot. Bármennyire is kiegyenlített egy csapat, valaki mindig csúcsformát fog ki, ez már csak így van.

Vegyük példának a legutóbbi nagyversenyt, a Blast Pro Miami 70 milliós LAN versenyét.

A legjobb 5 játékosban 4 különböző csapat sztárja is befért. A Liquid, a MIBR és a Na’Vi legjobbjai mellett egyedül a FaZe adott két játékost is a Top5-be. Amikor egy csapatból két-három játékos is bekerül a Top5-be, az már igazi erődemonstráció, és csak ritkán történik meg.

Olyat pedig, hogy egy csapatból mind az öt játékos a Top5-be jusson, eddig még sosem láttunk. De csak eddig.

Az ESL Pro League első csoportkörében ugyanis az új mousesports felállás rögtön összehozta ezt a bravúrt. Az egyébként nem túl nehéz, de nem is sétagalopp könnyedségű csoportban az OpTic, a North és az egykori Space Soldiers sem tudta megállítani az új mouz ötöst. A lejátszott 7 map alapján annyira az ellenfelek fölé nőttek, hogy a verseny 5 legjobb játékosa, az 5 mousesports player lett végül.

1.30 és 1.16 a legjobb és a leggyengébb teljesítmény csapaton belül, elképesztően kiegyenlített teljesítmények. Amikor valaki megálmodja a tökéletes gépezetet a csapatnak, az pontosan így néz ki papíron. Mindenki átlag fölött játszik, ők a verseny 5 legjobb játékosa, meg is nyerik a meccseket, és senki nem lóg ki se fölfelé, se lefelé.

Bravúros teljesítmény rögtön az új mouz lineup bemutatkozásakor! Csak így tovább!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva