League of Legends

5 hős kapott új effekteket a PBE-n – Folytatja a kiadó a játék ráncfelvarrását


Tovább pörög a korszerűsítő projekt a Riot Games háza táján.

Nem fiatal játék már a League of Legends, hamarosan betölti a 10. életévét, ami azt jelenti, hogy több olyan karakter is van a játékban, akik szintén a játékkal egyidősek. A technológia viszont fejlődik folyamatosan, vagyis szépen lassan egy-egy karakter kiöregszik, legalábbis a modelljeik, effektjeik.

Nemrégiben elkezdett egy projektet a Riot Games, aminek keretein belül ezeket a karaktereket korszerűsítik. Akiknél nagy a baj, őket VGU, vagy modell frissítés és enyhe játékmenet változtatás képében alakítgatják, ám vannak olyanok, akiknek a modellje és a képességei még mindig elférnek a jelenlegi játékrendszerben, csupán csak egy-egy effektet kell frissíteni a jobb átláthatóság miatt.

Most öt karakter is effekt frissítéseket kapott a PBE-n, vagyis a 9.9-es ciklusba akár már meg is érkezhetnek a szóban forgó frissítések!

Ashe

Blitzcrank

Caitlyn

Jax

Renekton

A legszembetűnőbb változásokat egyértelműen Blitzcrank és Jax kapta, Ashe új effektjei tökéletesen illeszkednek a karakter passzívjához, valamint Cailtyn is sokkal újszerűbb karakternek tűnik a letisztult animációival. Renekton ugyan a 8.24 során már megkapta a maga effekt frissítését, ezúttal a képességeinek a hangját dolgozták át.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva