Egyéb

29 új kép szivárgott ki a Left 4 Dead 3-ról

metabro - 5 éve

A Valve zombis sikerjátékának folytatása ismét feltűnt a horizonton.

A régi szép időkben a Valve híres volt a remek játékairól, ennek a palettának a Left 4 Dead csak úgy egy nagyszerű darabja volt, mint a Half Life széria. A zombiapokalipszis idején játszódó Left 4 Dead harmadik részéről viszont jó ideje nem hallottunk semmit, pedig a 2. rész már lassan 10 éves, hiszen 2009 decemberjében látott napvilágot. Most ennyi idő után egy népszerű youtuber, Tyler McVicker mutatott be 29 új képet, amelyet idáig nem láthatott a nagyközönség.

A jól értesült Valve informátor azt is elárulta, hogy a képek még 2013-ból valóak és a felhasznált elemek nagy része a Counter-Strike: Gobal Offensive Dust 2 pályájából vannak átemelve. A játék a Dust 2 színvilágának megfelelően pedig a Közel-keleti Kasbah régióban játszódik. 

A teljes videót, a képekkel együtt itt találjátok:

Sajnos ettől függetlenül elég kevés esély van arra, hogy a játék megjelenjen az elkövetkezendő időkben, a pletykák szerint a projektet ugyanis elkaszálta a Valve még 2017-ben. Az eredeti fejlesztősapat, a Turtle Rock azóta már a Back 4 Bloodon dolgozik, ami a Left 4 Deadhez hasonlóan szintén a zombiapokalipszisben fog játszódni, viszont ehhez már nem asszisztál a Valve, helyettük a Warner Bros. vette a szárnya alá a produkciót. Kíváncsian várjuk, hogy mi fog kisülni belőle.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva