League of Legends

Véglegesnek tűnik Aatrox változtatásainak listája – Újból Repertoir osztott meg részleteket

metabro - 5 éve

Riot Repertoir a Twitteren osztotta meg Aatrox változtatásainak végleges listáját.

Már egy ideje tudjuk, hogy dolgoznak Aatrox-on a fejlesztők, a jelenlegi verziója ugyanis nem nyerte el maradéktalanul a tetszését a Riot Games-nek. A profi játékosok számára túlságosan is kedvező választás az éles szervereken, ezzel ellentétben a mezei játékosok körében nem túl közkedvelt. A profik a túlzottan opresszív dive klpessége miatt kedvelik, s maradjunk annyiban, ezt a játékmechanikát nem is baj, hogy megváltoztatják.

Hetek óta dolgoznak az új verzión a fejlesztők, ám most úgy tűnik végre a munkálatok végére értek! David "Riot Repertoir" Capurro a saját Twitter oldalán mutatta be követőinek Aatrox új verziójának végleges változáslistáját:

Aki eddig képben volt azzal kapcsolatban, hogy mit milyen irányba módosított a Riot, annak feltűnhetett, hogy a korábbi tesztverzióktól is eltér ez a lista. A belsős és PBE-s tesztelések során ugyanis kiderült, az új verzió is túlzottan erős lett, így nerfelni kellett bizonyos pontjait. Ilyen volt például az R képességre érkező revive és gyógyulás erőssége, meghatározták a revive mennyiséget 30% maximum életerőn, miközben a World Ender hatása alatt szintenként bónusz 40/55/70% megnövelt gyógyulást kapunk. Sőt a Q töltési idején is állítottak, csökkent maga a spell töltési ideje, ám nem az első használat után pörög vissza az időzítő, hanem miután már nincs több Q, amit használhatnánk, vagyis a szekvencia végén.

A passzív képesség is kapott bőven új elemeket, ami eddig egy agresszív képesség volt, az most defenzív képességként folytatja tovább. Eddig a Deathbringer Stance csökkentette az ellenséges hősök páncélját és gyógyulását, nos ez úgy ahogy van teljesen megszűnt, az új verzió Aatrox-ot fogja gyógyítani, az ellenfélre nem lesz speciális hatása.

Hamarosan tehát egy újabb mini-reworköt kap Aatrox, reméljük ezúttal már végleges lesz, elvégre évek óta igyekszik egyensúlyba helyezni őt a kiadó!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva