League of Legends

Hivatalos: Május 8-án érkezik Lux Marvel által készített képregénye

metabro - 5 éve

A második Marvel sorozat hamarosan startol.

Néhány hete elkezdtek szivárogni az információk a League of Legends második Marvel által készített képregénysorozatáról. Ashe történetét már végigizgulhattuk, ám tudjuk, a League of Legends világa ennél sokkal hatalmasabb, a kibontható történetek lehetősége pedig már közel kiapadhatatlan.

Ezért folytatódik a háttértörténetek elmesélése a képregények oldalán, a második hivatalos széria főszereplője nem lesz más, mint Lux, akinek szemszögéből megismerhetjük Demacia mindennapjait, abban a korban, amiben a varázslat tiltott tevékenység volt.

A hivatalos előzetes is megérkezett már a League of Legends Youtube csatornájára, valamint az is biztos, hogy a következő hónap elején érkezik az első fejezet. 2019 május 8-ra van kiírva a megjelenés, ekkor láthatunk bele igazán Demacia sötét időszakába. A néhány hete kiszivárgott borítóról az is kiderült, hogy Lux történetében biztosan felbukkan majd Sylas is, a League of Legends legújabb karaktere.

Kissé felemás szájízzel fogadtuk a bejelentést, a tegnapi nap ugyanis Twitteren egy rövid animációval jelezte mindezt előre a Riot Games, a közösség túlnyomó többsége, s köztük mi is, abban reménykedtünk, hogy egy újabb hősről, vagy VGU-ról, esetleg eseményről rántja majd le a leplet a Riot Games.

Sajnos nem így történt, de abban bízunk, hogy Lux története majd kárpótol mindezért minket!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva