R6

R6 tippek, nem csak kezdőknek: Valkyrie kamera, vonat vault és pimasz defuser hely

metabro - 5 éve

Coconut rajongói ismét alkottak.

Coconut Brah a Rainbow Six Siege tippek királya: van, hogy magától is rengeteg hasznos infót szed össze, van, hogy rajongóit kéri meg arra, hogy küldjenek be neki újdonságokat. Most legújabb videóját dolgozzuk fel, egészen konkrétan 3 tippet belőle, mivel kettőt már olvashattatok nálunk a napokban, kettő pedig igencsak rizikós, így ezt nem tudom teljes szívvel ajánlani. Ettől függetlenül mutatjuk a teljes videót! 

Most pedig jöjjön a 3 tipp! 

Az első egy vonatra vaultolás Theme Parkon: tudjuk, hogy innen (is) szoktak jönni a támadók, azonban a vonaton belül való kempelésre már számítanak – menjünk hát fel a vonat tetejére! Elég körülményes, mert kell egy Mira ablak a falra, egy lerakható pajzs az automata és a vonat közé, úgyhogy kétségeim vannak affelől, hogy mennyire éri meg, de az tuti, hogy meglepjük vele ellenfelünket!

A következő trükk Club House egyik legnépszerűbb védő pontján, a basementen van: rá tudjuk rakni a defusert a képen látható tárolóra, ha a jobb oldali szekrényről ugrunk rá! Innen max akkor tudják hatástalanítani a védők, ha ismerik, hogy hogyan lehet felugrani ide. 

Végezetül egy Valkyrie kamera hellyel zárunk: a helyszín Skyscraper – a következő tálba kell beledobni, iszonyatosan nehezen fogják észrevenni a támadók! 

Ettől még persze érdemes végignézni a videót! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva