League of Legends

Megérkeztek az első képek Yuumiról, a League of Legends legújabb Supportjáról!

metabro - 5 éve

Nasteey közölt idő előtt a követőivel bizalmas információkat.

Két napig vezetett fel egy bejelentést a Riot Games, a közösség azt hitte az új karakter megjelenése miatt készülődnek ennyire. Végül tegnap délután kiderült, hogy "csak" Lux új Marvel képregénye miatt zsongott annyira a kiadó. Félreértés ne essék, ennek is nagyon örülünk, biztosan nagyon érdekes történetet dobtak össze Demacia varázsellenes viszonyairól, ám ha valamiről több napos teaser-sorozat jön, akkor ennél azért nagyobb volumenű újdonságokra számítunk.

Végül nem kellett csüggednünk, Nasteey megtette azt, amit a Riot Games-től vártunk, ugyan véletlenül, de leakelte a karakter modelljét, valamint egy olyan thumbnailt, amit egyértelműen az új hős bemutatójához készített. Nasteey-nek egyébként már nem ez az első leakje, ő volt az, aki az Akali VGU-t is idő előtt szivárogtatta ki.

Az új hős neve Yuumi lesz, s az eddig ismert információi alapján Nasteey leakje valósnak bizonyul. A Champion Roadmapekből már megtudtuk, az új hős egy Enchanter stílusú Support karaktert kapunk, aki történetesen egy macska. Sőt azt is elmondták, a karakter megjelenése már itt van a kertek alatt, valószínűsíthetően Nasteey is erre a bejelentésre készült. Lehetséges, hogy őt is átverte volna Lux képregényének teasere….?

Egy szó, mint száz, ezúttal biztosan nem örül a Riot Games, hogy idő előtt szivárogtak ki infók Yuumiról. Ez akár egy siettetett bejelentést is eredményezhet!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva