Hearthstone

Szinte tökéletes munka: az összes Lackey-nek majdnem ugyanolyan a győzelmi rátája

metabro - 5 éve

Jöjjön egy kis statisztika!

A Lackey-k, vagyis a kis tokenek egy elég jó újításai voltak a Rise of Shadows kiegészítőnek: számos lehetőséget adtak pakliépítés terén, meccs közben pedig döntési szituáció elé állította használóját. Az 1 manás 1-1-es lényekről láthattunk egy statisztikát a HSReplay adatai alapján – melyik milyen győlzemi rátával rendelkezik, ha az Evil Miscreant generálja? 

Látható, hogy igencsak jól sikerült a balaonszolás a Blizzard oldaláról: az Etheral-Faceless-Kobold-Goblin-Witchy ötös közel azonos győzelmi rátával rendelkezik. Persze nem tökéletes a helyzet: a Kobold 56.2% százalékkal vezet, hozzá képest az utolsó Witchy rendesen le van maradva (50.9%).

Ennek oka elég egyszerű: ez az egyetlen, melyhez kell egy másik minion az asztalon, hogy jó legyen, ráadásul a random szintezés néha balul üthet ki: ha kapunk egy Doomsayert, vagy szimplán alig erősödik a lényünk, akkor vagy hátrányba kerültünk, vagy nem sokat léptünk előre. 

Ettől függetlenül szép munkát végeztek – nyilván ez csak az említett Rogue lapnál mért statisztika, azonban meglepő lenne, ha a többi Lackey generátornál más lenne a helyzet. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva