Hearthstone

A Rogue ereje töretlen, de új riválist kapott Tier 1-ben – Meta jelentés

metabro - 5 éve

Nézzük a heti metát!

Immáron több, mint két hét telt el a Rise of Shadows kiegészítő megjelenése óta, a meta azonban korántsem ülepedett le: folyamatos változásokat láthatunk. A VS Data Reaper oldala ezúttal is összegyűjtötte a statisztikákat, lássuk! 

A legnépszerűbb paklik

Ha Rogue jön szembe a ladderen, akkor ne lepődjetek meg: majdnem 20 (!) százalékos a népszerűsége a Lackey-kre építiő variánsnak, ezzel magasan ez a deck vezet. A második a Token Druid 12 százalékkal, mely rettentő olcsó pakli, emiatt nem meglepő. A harmadik ennek a szöges ellentéte: a Control Warrior baromi drága, így a 8.48%-os népszerűségnél akár még magasabb is lehetne: biztosan vannak olyanok, akik ára miatt nem tudnak vele játszani. 

A legjobb paklik

A Lackey Rogue nem csak a legnépszerűbb, de a legerősebb is: 53.86%-kos győzelmi rátával áll az első helyen. Őt követi egy új pakli, a Bomb Hunter 52.60%-kal, majd a Mech Paladin 52.31 százalékos win rate-et a magáénak tudva. 

Ezeket a deckeket a nevükre kattintva érhetitek el, ha pedig a többi tierben lévőre vagytok kíváncsiak, akkor azt a VS oldalán (itt) nézhetitek meg. 

Matchupok

Végezetül pedig jöjjenek a matchupok, ami további megerősítést ad arra, hogy ha ladder, akkor Valeera a legjobb választás most! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva