League of Legends

Ma ünnepli születésnapját Rumble – 8 éve a játék része a Battlemage

metabro - 5 éve

Már az első szezon óta meghatározó választás Rumble.

Ma lett 8 éves a League of Legends mecha-kedvelő Yordle-je. Rumble 2011. április 26-án jelent meg, azóta pedig mondhatjuk, hogy meghatározó szerepet tölt be a játékban.

Nem volt eddig olyan kompetitív szezon, amiben ne jelent volna meg legalább egy meccs erejéig, ez alól a mostani, kilencedik szezon sem kivétel. Eddig a Season 9 során 53 alkalommal jelent meg a profi érában, ebből ötvenegyszer topon, s csupán csak kétszer miden. A győzelmi aránya elfogadható helyzetben van, topon 49%-ot teljesített az aktuális szezonban, míg miden mind a két szereplését győzelemmel koronázta meg.

Legutoljára a 9.7-es frissítésben kapott törődést a kiadótól, ami egyértelműen jelzi, hogy mind a mai napig releváns hősnek számít.

A legérdekesebb statisztika a hőssek kapcsolatban, hogy eddig minden skin, ami rá érkezett, árpilisban debütált. Ugye maga a karakter is április 26-án érkezett, vele együtt megjelent a Rumble in the Jungle, valamint a Bilgerat Rumble verzió. Három évre rá, 2014-ben, megjelent a Super Galaxy Rumble skin, ami április 2-án bukkant fel a kliens boltjában. Legutóbbi kinézete, a Badlands Baron Rumble 2018. április 11-én jelent meg, vagyis ez is beleillett az "áprilisi" profilba.

Reméljük még legalább ennyit ünnepelhetünk majd!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva