League of Legends

Riot Games: “Mindenképpen javítani fogjuk a klienst!”

metabro - 5 éve

Végre érkezett egy kevés információ a kliens hibáinak javításával kapcsolatban.

A Riot Games meglehetősen jól kezeli a közösséggel való kommunikációt. Már évek óta működik egy rendszerük, amiben időközönként blogbejegzyésekkel tartják képben a játékosokat. Külön fenntartanak egy szériát a hősváltoztatásokra, van kérdezz-felelek, sőt az idei szezon előtt minden fontosabb kategóriához (hősök, események, skinek, stb.) exkluzív videót készítettek, vázolva a 2019-es terveket.

Ezúttal egy kérdezz-felelek keretein belül osztottak meg velünk kulisszatitkokat, amiben újból előkerült a kliens javításának kérdése. Ugyan eddig szerette húzni, halasztani a válaszadást ebben a témában a kiadó, ezúttal végre határozott válasszal érkeztek.

"Ki fogjátok javítani a klienst? – Igen!"

Jó rendben, ennél azért bővebb választ adtak a kérdésre, ám egyértelműen ez volt a lényeg. A kérdésre egyébként egy "Darth Batman" nicknevű Riot Games alkalmazott válaszolt, aki kifejtette, hogy elsősorban melyik kliensfunkciót kívánják rendbeszedni.

Prioritást élvez jelenleg a hősválasztási (Champion Select) fázis, Darth Batman elmondásai szerint ezt igyekeznek a tökélyre fejleszteni. Mostanában sajnos nem működik minden esetben kifogástalanul, többször előfordul az a hiba, hogy a játékosok egy rendszerhiba miatt képtelenek időben hőst választani, vagy tiltani, sőt arra is láttunk már példát, hogy a kliens hibás működése miatt rossz hőst választottak ki az érintett személyek. Ez pedig amellett, hogy nagyon kellemetlen, sok esetben LP veszteséget is okozott, hiszen ha nem tudunk időben hőst választani a rendszer kidob minket az aktuális matchmakingből.

Ennek a hibának a javítása jelenleg az elsődleges célja a fejlesztőknek, természetesen ha ezt sikerül orvosolni, a lista még folytatódik, ám Darth Batman ezzel kapcsolatban nem osztott meg további információt. Arra viszont felhívta a közösség figyelmét, hogy a további klines javításokkal kapcsolatban a közelgő hetekben részletesebb jelentéssel fognak szolgálni!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva